השפית הבאה 6: משימה שניה – נוגה רוזן

    יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6: משימה שניה – נוגה רוזן
    21:20
    02.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אינסייד אוט סושי בציפוי פנקו

     

    • 2 כוסות אורז מיוחד לסושי או אורז עגול
    • 2 כפיות חומץ אורז(אפשר גם חומץ רגיל)
    • כפית מלח
    • כפית סוכר
    • 2 כוסות מים
    • דפי נורי-אצות דגים.
    • סלומון מעושן
    • בטטה
    • אבוקדו
    • פירורית פאנקו של אסם
    • שמן לטיגון.
    • רוטב סויה בסגנון סיני של אוסם

     

    לאורז:

     

    • מרתיחים בסיר 2 כוסות מים עם כפית מלח,כפית סוכר ו2 כפיות חומץ מוסיפים את האורז ומבשלים כד שהמים מתייבשים והאורז מוכן.
    • מצננים את האורז

     
    למלית:

     

    • מבשלים את הבטטה שלא תהיה מידי רכה וחותכים לרצועות. גם את האבוקדו והסלמון חותכים לרצועות. ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים מלפפונים, גמבה, גזר וכו'..

     

    הרכבת המנה:

     

    • חוצים דף נורי ל-2
    • מרטיבים את הידיים במים לוקחים מהאורז המצונן כדור ומדביקים אותו על האצה בצד המחוספס.
    • משטחים על פני כל האצה וכשהאורז משוטח יפה ובאופן שווה
    • הופכים את האצה ומניחים קרוב לקצה את הירקות והדג
    • מגלגלים לרול מהודק בעזרת מחצלת.
    • טובלים את הרול בביצה טרופה ובפירורית פאנקו
    • מטגנים בשמן עמוק
    • וחותכים ל6 חתיכות סושי שוות.
    • מגישים עם רוטב סויה.

    בתאבון



    0 תגובות